Gelnagels Pronails - Indigo Nails

Life is not perfect ,but your nails can be

Kwaliteit

is onze norm.

icon_content_block_03

Gelnagels naturel

45’ minuten

Gel op eigen nagel naturel : Het is algemeen geweten: gelnagels zijn een rage!Met meer dan 25 jaar ervaring in het plaatsen van gelnagels plaats ik die zoals het moet! En daarom plaats ik mijn gelnagels ook enkel met topmerken PRONAILS  & INDIGO NAILS . Iedere vrouw heeft een andere wens en daarom hebben wij voor elk wat wils! Gelnagels op uw eigen natuurlijke nagel : NATUREL Een fijne laag gel wordt op de eigen nagel aangebracht om te voorkomen dat uw nagel splitst, afbreekt of afschilfert. Dit kan volledig naturel: doorzichtig of zacht roze zoals u wenst .
Op deze manier kan de nagel groeien en bekomt u prachtig verzorgde nagels. Dit is ideaal indien u een super natuurlijke nagellook wenst, of voor de jeugd en ook onze heren raken zo van het nagelbijten af ( bij de heren niet zichtbaar ! Enorm natuurlijk )

icon_content_block_03

Gellak

45’

Gellak of gellish is een oplossing voor mensen die geen gelnagels wensen of verdragen
Gellak is als een nagellak die wordt uitgehard onder een lamp. Opgepast! dit is niet zo stevig als de klassieke gelnagels . Ook ideaal voor de jeugd! De gellak blijft 2 weken mooi op de nagels dus is veel sterker dan gewone nagellak met hoogglans en een prachtig en super natuurlijk resultaat .
TIP : indien u lang wil genieten van u kleur en een stevige nagel wil kiest u beter voor gelnagels color .

icon_content_block_03

Gelnagels

60’

GELNAGELS kleur/ op eigen nagel / bijwerking : kleur of french. Het is algemeen geweten: gelnagels zijn een rage!Met meer dan 25 jaar ervaring in het plaatsen van gelnagels plaats ik deze zoals het moet! En daarom plaatsen wij onze gelnagels ook enkel met een topmerk: PRONAILS .Iedere vrouw heeft een andere wens en daarom hebben wij voor elk wat wils!COLOR LOOK U hebt de keuze uit vele verschillende kleuren ( meer dan 100 PRONAILS color gels! ) die u nagels en kleur gedurende 3 à 4 weken perfect verzorgd houden!FRENCH LOOK : een prachtig verzorgde witte smile – line en naturel of licht roze afwerking van de nagel . Dit is bv een ideale look indien u u nagels subtiel, verzorgd wil houden ( deze look blijft zeker 4 weken omdat men de uitgroei minder vlug ziet. Deze look doen we veel bij onze bruidjes )
2 nagels NAIL ART GRATIS : U kunt de nagels ook versieren met nail art. Een ruime keuze aan nail art, diverse materialen : nagellak,stripe-it’s,glitterpoeders ,strass steentjes,stickers,konad stempels , cat-eye gel, folie, mermaid, mirror nails etc.

Indien u op meer dan 2 nagels nail- art wenst moet u dit bijbestellen NAIL ART + 2 nagels ( omdat ik hiervoor voldoende tijd moet voorzien is dit betalend )

icon_content_block_03

Gelnagels verlenging

90' minuten

Gelnagels met verlenging color: Heeft u zeer korte nagels en wenst u deze langer? Bent u een nagelbijter en u wilt onmiddellijk buiten gaan met sterke lange nagels . Dat kan! Een verlenging dmv sjablonen die uw nagel direct verlengt en een vrouwelijke hand bezorgt. COLOR LOOK U hebt de keuze uit vele verschillende kleuren , meer dan 100 PRONAILS  & INDIGO NAILS color gels! ( gratis 2 nagels Nail-art)

icon_content_block_03

Polygel

75’ minuten

Polygel  ter vervanging van klassieke gel / acryl ( vrijwel geen lifting of lucht ) Polygel : Ik gebruik enkel het topmerk : Gelish . In uitzonderlijke gevallen bent u niet goed met gelnagels of wenst u iets die nog langer blijft dan kan u kiezen voor Polygel .Hiebij geen Lifting of lucht aan de zijkanten .
PolyGEL is de grootste doorbraak op het gebied van kunstnagels en kan met gemak de klassieke gel-en acrylsystemen vervangen.Het is “the best of both worlds”*anti-allergisch*hard maar toch flexibel ( stevigheid en buigzaamheid in 1 )*zeer licht om te dragen( je voelt het niet liggen op de nagel)* geen Acryl of hard gel .Het combineert de belangrijkste eigenschappen van deze twee producten in een revolutionair alles-in-een systeem dat ontegenzeglijk beter is.*Polygel voelt lichter aan als acrylnagels,is 100% duurzaam, het is een nagelverbetering die natuurlijker aanvoelt, het is sterker dan hard gels en flexibeler dan acryl met een superieure hechting zonder lifting of lucht.
Dit is ideaal voor mensen waar gewone gel niet (lang) mooi blijft op de nagel. Blijft 4 tot 5 weken .
Ideaal op een iets langere nagel (TIP : op korte nagels beter gewone gelnagels nemen )
Verlengingen worden enkel met gel gedaan ,niet met Polygel !

icon_content_block_03

Nail art

10’ minuten

Fantasie op de nagels ( dit enkel in combinatie met gelnagels – indien u meer dan op 2 nagels nail art wenst: 2 nagels gratis bij gel/ polygel)

Nail Art : Steeds de nieuwste nail art PRONAILS & INDIGO NAILS . Een  ruime keuze aan nail art, diverse materialen : nagellak,stripe-it’s,glitterpoeders ,strass steentjes,stickers,konad stempels , cat-eye gel, folie, mermaid, mirror nails etc..

2 nail art nagels zijn steeds gratis op gel of polygel
Indien u op meer dan 2 nagels nail- art wenst gelieve dit zeker bij te bestellen aangezien ik ook meer tijd nodig heb !

icon_content_block_03

Verwijderen gel

15' minuten

Verwijderen van gel ,professioneel : Met het nagelapparaat verwijderen we de gel op een zachte manier zonder de nagelplaat te beschadigen , we polieren ook terug de nagels zodat de natuurlijke glans terug komt .De nagels worden verzorgd met een nagelversterker en nagelriemolie .
Zo voorkomt u na het verwijderen van de gel langdurig beschadigde nagels!

TIP : Best nooit zelf gellak – gel- acryl – polygel verwijderen dit om schade aan de nagels te vermijden, laat dit aub professioneel gebeuren .
TIP : indien u gel wil laten verwijderen op handen en voeten ,gelieve dan 2 x te boeken aub . Anders heb ik niet voldoende tijd om beiden te verwijderen. Bedankt.