Sunless Spray Tan

The prettiest thing you can wear is a smile …..
and A TAN !

Een prachtig gezond kleurtje

het ganse jaar door

great tans don’t happen by accident,they happen by appointment

Favicon_esthetiek_sylvie__0002_76x76

Spray tan

30’ minuten

Tanning: Spray-Tanning is de toekomst voor een verantwoorde bruine teint . Voor dames en heren. Het is een gezonde, veilige en natuurlijke tanning. Geen schadelijke UV stralen die de huid verouderen. Geen schadelijke en tijdrovende zonnebankbeurten nodig voor een mooie bruine teint ( geen oranje teint!) Een mooie egale vakantiekleur die 7 tot 10 dagen blijft. Ideaal voor een feest,communie,huwelijk,vakantie,evenement , speciale gelegenheid,beurs,zomaar,.. . Past zich aan aan elk huidtype ,dus telkens een prachtig resultaat.
Natuurlijke producten die de huid verzorgen ,de lotions bevatten Aloë Vera,Vitamine A en E .

TIP : * Indien u komt voor een spray-tan graag losse kledij en open schoenen voor een optimaal resultaat .
De spray- tan maakt GEEN blijvende vlekken op de kledij net na het aanbrengen!
Indien u dit wenst mag u bh ( of bikini ) aanhouden . ( u krijgt telkens een wegwerpslipje )

Opgelet ! Na de spray-tan mag u ongeveer 6- 8 uur ( of langer ) NIET in contact komen met water( ook geen handen wassen) . U kan gerust ook deze verzorging ‘s avonds doen en zo gaan slapen . Na 6-8 u MOET u douchen zodat het overtollige product mooi afgespoeld wordt , pas dan hebt u het juiste effect van u tanning. U tanning gaat vanaf nu NIET meer af aan u kledij !
De tanning zal zacht en geleidelijk verdwijnen dag na dag , om u kleur zo lang mogelijk egaal te behouden smeert u zich elke dag in met bodycreme of bodyolie voor een langer egaal , bruin en mooi kleurtje. Dus hydrateren is de boodschap!
We bespreken natuurlijk altijd voor elke spray-tan welk kleureffect u persoonlijk wenst .
De Spray- tanning is geschikt voor jong en oud, ongeacht het huidtype.

De spray-tan wordt uitgevoerd in een open doucheruimte zodat u in alle comfort kan gesprayd worden . Dit gebeurt ook met het allernieuwste spray-tan apparaat voor een nog mooier resultaat !