Verven wimpers / wenkbrauwen & Henna Brows

If it makes you feel beautiful … do it!

Verven wimpers / wenkbrauwen / Henna Brows

Verven van de wimpers ( blijft 4 tot 6 weken ) geen uitgelopen mascara meer ( ook ideaal voor op vakantie)

Verven wimpers: Nooit geen uitgelopen mascara meer. Na een wimperkleuring gaan jouw wimpers niet alleen langer en voller lijken, ook de doffe haartjes worden mooi opgelicht, waardoor jouw ogen gaan schitteren!Een frisse natuurlijke blik zonder mascara die tevens waterbestendig is. Onschadelijk voor de wimpers . Topmerk : REFECTOCIL .De kleuringen worden uiteraard aangepast aan jouw uitstraling,type en persoonlijke keuze.Verschillende kleuren mogelijk .

Verven van de wenkbrauwen ( blijft 4 tot 6 weken )

Verven wenkbrauwen:Uw wenkbrauwen mooi getekend, gedurende een maand.Na een wenkbrauwkleuring krijg je meer expressie in jouw gelaat.Helemaal niet schadelijk voor de wenkbrauwen.De kleuringen worden uiteraard aangepast aan jouw uitstraling ,type en persoonlijke keuze. Grijze haartjes worden ook mooi mee gekleurd voor een jongere look ! Topmerk : REFECTOCIL Deze verzorging is ideaal in combinatie met een wenkbrauw wax ! Ook ideaal voor tijdens je vakantie .

 

Henna Brows (Blijft 6 weken )

Tijdelijk geen wenkbrauwmake-up nodig! Opvallender dan verven omdat de huid ook meegekleurd is . Indien je een minder opvallende look wil  dan kiest u beter voor het verven van de wenkbrauwen ipv Henna . 

Je wilt wel mooie , volle wenkbrauwen, maar je wilt er niet elke dag veel tijd mee kwijt zijn! Dan is Henna van  je wenkbrauwen een aanrader. Het grote voordeel van henna is dat je hiermee niet alleen de wenkbrauwhaartjes, maar ook de huid laat verven . Daardoor lijken je wenkbrauwen nog voller.  Je hebt gedurende 6 weken geen wenkbrauwmake-up nodig(zoals een wenkbrauwpotlood of -poeder) De tijd die je dagelijks voor de spiegel staat om aan je wenkbrauwen te besteden, kun je nu ergens anders aan besteden!

Voor volumineuze wenkbrauwen

De henna hecht zich op de huid tussen de haartjes waardoor je de illusie van meer volumineuze wenkbrauwen creëert. Deze behandeling is dan ook een absolute aanrader voor wie weinig haartjes heeft. Bovendien is henna ook geschikt voor mensen met pigmentverlies en zelfs grijze wenkbrauwen.” Ook het langhoudende effect van dit product is een plus. “Henna blijft langer dan wimperverf dus langdurig plezier verzekerd! Dankzij het make-upeffect van het product hoef je de eerste weken niet aan de slag met poeders of potloden. Henna is een modernere , opvallendere “ look” dan verven van de wenkbrauwen