Wimperbehandelingen

Good lashes * Good mood

icon_01_box

Verven wimpers

15' minuten

Verven van de wimpers ( blijft 4 tot 6 weken ) geen uitgelopen mascara meer ( ook ideaal voor op vakantie) Nooit geen uitgelopen mascara meer. Na een wimperkleuring gaan jouw wimpers niet alleen langer en voller lijken, ook de doffe haartjes worden mooi opgelicht, waardoor jouw ogen gaan schitteren!Een frisse natuurlijke blik zonder mascara die tevens waterbestendig is. Onschadelijk voor de wimpers . Topmerk : REFECTOCIL .De kleuringen worden uiteraard aangepast aan jouw uitstraling,type en persoonlijke keuze.Verschillende kleuren mogelijk .

icon_01_box

Lash lift

1' uur

Liften,krullen van de natuurlijke wimpers. Direct een open en sprekende blik. Je hebt korte of lange wimpers maar ze krullen niet? Dan is de oplossing een wimperlift . Jouw natuurlijke wimpers prachtig gekruld. Verven inbegrepen

Wimperlift / lash lift : Een wimperlift is een behandeling van uw eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden op een speciale manier gelift waardoor mascara en een wimperkrultang overbodig worden.Wimperlifting is een nieuwere techniek in de beautysector en is toepasbaar op alle wimpers, zowel korte als lange. Met deze techniek krijgt u  onmiddelijk  een open en sprekende blik. Het resultaat is zo’n 2 maanden zichtbaar.De wimpers worden tijdens deze behandeling ook mooi zwart geverfd :
Nooit geen uitgelopen mascara meer . Na een wimperlift met kleuring gaan jouw wimpers niet alleen langer en voller lijken, ook de doffe haartjes worden mooi opgelicht, waardoor jouw ogen gaan schitteren!Een frisse natuurlijke blik zonder mascara die tevens waterbestendig is. Deze behandeling is onschadelijk voor de wimpers .

TIP : Indien u echt veel vollere en/of langere wimpers wenst dan kiest u beter voor een wimperverlenging One by One

.